За нас

Ние сме picture.bg. Преди 20 години създадохме база за високоскоростно отпечатване върху всякакви нестандартни материали с отлично качество, която се развива и до днес, когато предлагаме пълна гама от тениски, аксесоари, домашен декор и други видове текстилни артикули. Богатото разнообразие от продукти е нашият начин да дадем на дизайнерите повече възможности за успех, а на техните фенове - опцията да изберат най-изящното, нестандартно или вдъхновяващо ги изкуство. Всеки път, когато купувате от нас, вие подкрепяте таланта на съвременните художници.  

 

Нашата платформа не е магазин, в който ще намерите просто тениски, декорации за стени или постелки за йога. Picture.bg е място за художници, маниаци, сериозни, но със свободен дух. Ние сме силен и сплотен екип. Ние сме вдъхновени да внесем цвят в дома и ежедневието ви.

 

Освен изкуството, важно за нас е и състоянието на нашата планета. Затова технологията ни на печат използва воднобазирани мастила, без съдържание на олово, а останалите материали, вложени в производството ни са рециклируеми - хартия и полиестер.