Как работи

Ние сме picture.bg. Създадохме тази платформа с ясната визия да привлечем български творци и да им предоставим пространство, в което да популяризират своето изкуство. Именно то - изкуството е това, което събужда емоциите ни и ни вдъхновява всекидневно. Знаем, че днес стойността се формира от външния вид и уникалността на стоката, от креативността на дизайна, а не само от нейното предназначение. Затова и неудържимото ни влечение към впечатляващи изображения, детайлни илюстрации и всякакви нестандартни идеи ни мотивира да правим всичко, за да показваме невероятната работа на дизайнерите, художниците и илюстраторите. Ние ги насърчаваме да творят, да представят и разпространяват проектите си. Затова и постъпленията от всяка продажба отиват директно при техните автори. В picture.bg вярваме, че това ще им осигури спокойствието да се вдъхновяват, да правят това, което обичат и да усмихват и нас - техните фенове и партньори.

 

Ние от picture.bg разполагаме с техниката и капацитета и владеем технологията да произведем разнообразни персонализирани печатни продукти или сувенири с уникален дизайн и по ваш вкус. Как работим? Даваме ви възможност да изберете дизайнер, артикул, цвят или етикет.

 

Когато изберете дизайнер, можете да поръчате разработка на нов или адаптация на съществуващ проект. За целта просто се свържете с автора, който ви е допаднал и общувайте свободно с него, докато не постигнете желаният резултат.

 

Очакваме ви, за да сътворим заедно вашите вдъхновения!